Groet & ontmoet Groet & ontmoet
Nu ook in Dwingeloo. Nu de verbouwing klaar is, is er ook gestart met de 'Groet en Onmoet' activiteit in de Nicolaaskerk in Dwingeloo. Iedere 2e en 4e vrijdag van de maand van 10:00 - 12:00  bent u van harte welkom voor een  kop koffie en een praatje. Voor meer informatie stuur een mail naar: info@hervormddieverdwingeloo.nl

Groet & ontmoet in DIever is een groot succes!

Denkt u ook: wat ziet dit er gezellig uit? Dat klopt, want dat is het ook! Dit is een momentopname van één van de ‘Groet & Ontmoet’ bijeenkomsten in onze Kerk in Diever. Mogelijk herinnert u zich de eerdere berichten hierover in het kerkblad. Fijn dat we nu weer uw aandacht hebben.

Wat & wanneer?
Op de 1e en 3e woensdag van de maand van 10:00 tot 11:30 uur kan iedereen die dat wil een kop koffie komen drinken in aangenaam gezelschap. Het is een initiatief van vrijwilligers en heeft geen evangelisch karakter. Men vindt het heerlijk om weer even te kletsen met dorps- en buurtgenoten; gewoon gezellig en geheel vrijblijvend.
Zodra mogelijke willen we ook in Dwingeloo iets dergelijks gaan opzetten. We houden u van de ontwikkelingen op de hoogte via het kerkblad en de website.
Natuurlijk is iedereen vanuit Dwingeloo ook van harte welkom in Diever.


Aanmelden en vervoer
U hoeft zich niet aan te melden, we zien u graag verschijnen. Indien u vervoer nodig heeft, dan kunt u ons bellen op onderstaand nummer en we stemmen het met u af. Het vervoer kost u niets en ook de koffie is van ’t huis.

Ina Lubbers & Martha Pluim
Tel. 06 55 255 122

 
terug